یکی دیگر از وظایف حوزه معاونت دانشجویی و
فرهنگی واحد دانشگاهی، در کنار تأمین سایر شرایط لازم برای تحصیل دانشجو در محیطی
امن و آرام، تهیه و توزیع روزانه حداقل یک نوبت غذای کامل و گرم (نهار) در بین
دانشجویان متقاضی می باشد. بدین منظور سلف سرویس واحد با ظرفیت پذیرایی 500 نفر
شامل دو سالن غذا خوری خواهران و برادران و آشپزخانه، انبار مواد غذایی و سردخانه
های زیر صفر و بالای صفر درجه و سالن آماده سازی مواد غذایی و تجهیزات متعارف لازم
جهت پخت و پز می باشد.
دانشجویان عزیز بمنظور استفاده از امکانات موجود در سلف سرویس باید
علاوه بر داشتن کارت دانشجویی با مراجعه به سایت دانشگاه ابتدا نسبت به شارژ حساب
خود اقدام و سپس غذای مورد نظر را طبق برنامه ثبت شده در سایت رزرو نمایند. علاوه
بر سلف سرویس دانشجویی بمنظور تأمین تغذیه مطابق سلایق مختلف دانشجویان، این واحد
دانشگاهی دارای بوفه و رستوران آزاد با دو سالن مجزا و مجهز با ظرفیت 300 نفر
میباشد که با محیطی آرام و دلنشین در طی ساعات 8 صبح تا 6 عصر پذیرای دانشجویان
عزیز می باشد، که علاوه بر توزیع غذای سرد و انواع ساندویچ ها، انواع غذای گرم
مطابق با دلخواه مشتری (دانشجو) تهیه و با نرخ های مصوب در اختیار دانشجویان قرار
می گیرد.
|