آزمایشگاه شیمی عمومی1، تغذیه تجربی و شیمی مواد غذا

 معرفی:

در این آزمایشگاه، اندازه گیری غلضت مواد و سختی آب انجام می گیرد. رشته های علوم آزمایشگاهی، پرستاری و مامایی، فیتوشیمی، شیمی داروئی، صنایع غذایی، زیست شناسی و مهندسی کشاورزی و نیز رشته تغذیه از این آزمایشگاه استفاده می کنند. 


موقعیت: طبقه اول ساختمان آزمایشگاهی دکتر شهید احمدی روشن

  

آزمایشگاه شیمی عمومی 1، تغذیه تجربی دانشگاه آزاد مرند 

 
 ردیف نام دستگاه
 عکس دستگاه 
 شناسنامه و عملکرد دستگاه
 1
 ترازو دیجیتالی
لامینار

ترازو دیجیتالی مدل AND EK-120A  ساخت کشور ژاپن برای وزن کردن مواد و محیط کشت ها کاربرد دارد.

مراحل کار: بعد از اتصال به برق و حدوداً 10 دقیقه قبل از شروع به کار آن را روشن می کنند. بعد از اتمام اندازه گیری وزن ماده مورد نظر آن را تمیز و کلید پاور آن را خاموش می کنند و از برق می کشند.  

 2 هیتر مغناطیسی 
انکوباتور

هیتر مغناطیسی ساخت کشور ایران برای مخلوط و حل کردن محیط ها و مواد در درجه حرارت معین  بکار می رود. 

مراحل کار: بعد از اتصال به برق و گذاشتن نمونه روی آن و انداختن مگنت درون نمونه سرعت، زمان و دمای مورد نظر را تنظیم و با روشن کردن آن نمونه شروع به مخلوط یا حل شدن می کند . بعد از اتمام زمان مورد نظر به طور اتوماتیک سرعت و دمای آن کاهش می یابد. در نهایت آن را از برق می کشند..

 3 هود
اتوکلاو

هود ساخت کشور ایران و برای برداشتن مواد و اسیدها  بکار برده می شود.

مراحل کار: بعد از اتصال به برق و روشن کردن کلید پاور آن و همچنین روشن کردن تهویه آن مواد در زیر آن قرار داده و به مقدار لازم برداشته و به هنگام برداشتن شیشه جلویی آن تا اندازه ای که با دست زیر آن به راحتی مواد برداشته شود به پایین کشیده می شود . بعد از برداشتن مواد و تخلیه هوای داخل آن دستگاه خاموش می شود..


کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به دانشگاه آزاداسلامی واحد مرند می باشد. .